Luna de miere
Maldives
Bali -Nusa Dua

 

  • Călătoria perfectă

Pentru unii, o vacanta reusita inseamna aventura, in timp ce altii vor distractie, romantism sau doar relaxare. Noi te ajutam sa gasesti calatoria perfecta pentru tine !

 

Mauritius
Dominicana
Krabi

 

Thailanda -

Combinatie Nord/Sud

 

Thailanda iti ofera pe langa templele uimitoare, mancare exotica si minunate plaje pentru o vacanta in doi.

Destinatia perfecta pentru cei care cauta exoticul si doresc sa ramana cu amintiri de neuitat! Daca alegi regiunea poti vizita aceasta tara tot timpul anului !

Destinatii alese pentru cea mai frumoasa luna "luna de miere"

 

Planuiti "luna de miere" si nu v-ati hotarit unde sa o petreceti ?

Nu stiti cu siguranta care sunt lunile perfecte pentru un sejur in doi ?

Noi va propunem cateva dintre destinatiile cele mai romantice din lume:

 

Insulele Maldives

 

Destinaţia top pentru luna de miere !

Departe de agitaţia zonelor turistice, Insulele Maldives sint adevarate refugii situate in mijlocul minunatelor ape albastre ale Oceanului Indian. Răsfăţaţi-vă cu o cină romantică la lumina lumânărilor pe o plaja paradisiacă !

Maledives este o destinatie pentru tot anul - lunile cu cele mai putine precipitatii sunt in iarna noastra deci intre noiembrie si mai.

 

 

Bali

 

Bali denumita si "insula cu zece mii de temple" este o destinatie unica in lume. Lăsaţi-vă inspirat de atmosfera magica a insulei, vizitati ceremonii feerice in temple si spectacole de dans si minunati-va de frumusetile naturale uimitoare: de la munti vulcanici si jungle luxuriante pina la campurile verzi de orez!

Lunile perfecte pentru o calatorie in luna de miere sint intre aprilie-octombrie.

 

 

Mauritius

 

LUXURY and LOVE ! Stranduri cu nisip alb ca zapada, apa azurie, hoteluri de lux, mancare fantastica si oameni foarte prietenosi.Descopera cele mai frumoase plaje pe coasta de est a insulei: de.ex. Belle Mare .

O insula care se poate vizita tot timpul anului ! Evita insa lunile februarie si martie cand pot fi furtuni si ploi torentiale.

 

Republica Dominicana

 

All inclusive - este sloganul acestei insule. Aceasta inseamna ca primeste absolut toti ce iti doresti - de la mancare gustoasa, animatie, hotele de calitate superioara si toate bineinteles langa o plaja magnifica.

Noi iti recomandam unul dintre hotelele speciale "only adults" pentru o luna de miere relaxanta si romantica.

Evitati doar lunile septembrie - octombrie cand este sezonul de uragane .

 

 

Mexico Peninsula Yucatan

 

Iubiti locurile mistice, arheologia şi istoria ?

Descoperirile archeologice din perioada Maya: de ex. Chicen Itza, Uxmal, Tulum, Cobe, toate se afla in aceasta regiune ! In combinatie cu plaje fabuloase şi o mare turcoaza, mancare fantastica si muzica vesela - dau naștere la o destinatie perfecta!

Vizitati aceasta tara mistica intre noiembrie si mai.

Copyright © dordeduca.com All Rights Reserved