Asia
Indonezia

 

Indonezia

 

Java si Bali - magia acestor insule te va acapara cu siguranta si pe tine ! Acestea sund doar doua din sutele de insule ce apartin de Indonezia ! Evita insa sa aterizezi pentru prima oara in Asia in capitala tari Jakarta ! afla aici de ce !

 

 

Malaezia

 

ofera mult mai mult decat binecunoscutele turnuri Petronas. Kuala Lumpur este orasul meu preferat din Asia. Aici ajungi cel mai ieftin die Europa si cu agentiala de zbor lowcost AirAsia poti sa te deplasezi foarte usor si pe minunatele insule precum Langkawi.

 

 

  • Călătoria perfectă

Pentru unii, o vacanta reusita inseamna aventura, in timp ce altii vor distractie, romantism sau doar relaxare. Noi te ajutam sa gasesti calatoria perfecta pentru tine !

 

Thailanda
Vietnam
Singapore

 

Vietnam

 

este o tara mult mai moderna decat crezi, iar cultura si mancarea te vor fascina si pe tine. Incepe in nordul tarii in Hanoi si continua calatoria cu trenul, avionul sau autobusul spre sudul acestei minunate tari.

 

 

Singapore

 

Perfecta pentru inceput. Aceasta tara este dintre toate tarile Asiei cea mai curata si cea mai compacta. Din pacate si cea mai scumpa. De aceea iti recomand un Stop Over de cateva zile.

 

Asia

 

Ti-ar surade ideea sa vizitezi Asia ? Este pentru prima oara ca vrei sa mergi acolo ?

Ai stiut ca este este cel mai întins continent de pe pământ și, de asemenea, cel mai populat. Un continent cu cele mai mari contraste. Alegerea destinatiei este foarte importanta ca vacanta ta sa-ti reuseasca pe deplin. Afla aici care este destinatia perfecta pentru tine !

 

Cambogia

 

O tara ca o culisa de film ! Temple misterioase in mijlocul junglei si sate plutitoare in mijlocul apelor...dar nu iti recomand sa descoperi Asia incepand cu aceasta tara.

Afla aici mai multe despre Cambogia !

 

 

Thailanda

 

religia budhista, templele, mancarea exotica, zeci de insule si mereu un zimbet pe buze... da aceasta este destinatia perfecta pentru a incepe descoperiere Asiei. Zboara la Bangkok si dupa cateva zile de acomodare descopera nordul si sudul acestei minunate tari.

 

Copyright © dordeduca.com All Rights Reserved