O sursa de inspiratie pentru tot ce tine de nunta si O sursa de informatie in ce priveste diferiti furnizori de servicii dordeduca recomanda:

Planuiti "luna de miere" si nu v-ati hotarit unde sa o petreceti ? Nu stiti cu siguranta care sunt lunile perfecte pentru un sejur in doi ? Noi va propunem cateva dintre destinatiile cele mai romantice din lume:

Insulele Maldives

Destinaţia top pentru luna de miere !
Departe de agitaţia zonelor turistice, Insulele Maldives sint adevarate refugii situate in mijlocul minunatelor ape albastre ale Oceanului Indian. Răsfăţaţi-vă cu o cină romantică la lumina lumânărilor pe o plaja paradisiacă !
Lunile perfecte pentru o calatorie in luna de miere sint intre noiembrie si mai.

Insula Bali

Bali denumita si "insula cu zece mii de temple" este o destinatie unica in lume. Lăsaţi-vă inspirat de atmosfera magica a insulei, vizitati ceremonii feerice in temple si spectacole de dans si minunati-va de frumusetile naturale uimitoare: de la munti vulcanici si jungle luxuriante pina la campurile verzi de orez!
Lunile perfecte pentru o calatorie in luna de miere sint intre aprilie-octombrie.

Mexico-Peninsula Yucatan

Iubiti locurile mistice, arheologia şi istoria ? Şi doriţi să conectaţi toate acestea cu plaje fabuloase şi o mare turcoaza, mancare fantastica si muzica romantica ? Mexico va asteapta !
Perioada de vizita: cel mai bine in perioada uscata intre noiembrie si martie.

Mauritius

LUXURY and LOVE ! Stranduri cu nisip alb ca zapada, apa azurie, hoteluri de lux, mancare fantastica si oameni foarte prietenosi. O insula care se poate vizita tot timpul anului ! Descopera cele mai frumoase stranduri pe coata de est a insulei: Belle Mare

Insulele din sudul Thailandei

Thailanda se evidenţiază în mod clar nu numai prin plajele ei frumoase şi templele maiestuoase ci si de asemenea prin ospitalitatea oamenilor şi un serviciu excelent.
Petrece-ti luna de miere pe una dintre insulele din sudul tarii precum Ko Samui sau Ko Phi Phi dar nu ratati si un sejur de cateva zile în Bangkok. Ce ar putea fi mai placut decât să admirati peste zi de templele aurite şi seara sa va relaxati la un masaj thailandez?
Perioada cea mai buna de călătorie este pe coasta de vest : Insula Phuket, Ko PhiPhi, Ko Lanta din noiembrie- martie si pe coasta de est Ko Samui, Ko Phangan din martie - iulie.

Insula Langkawi - Malaezia

O ţară a contrastelor, a diversităţii şi a coexistenţei diferitelor popoare şi naţiuni. Malaezia va ofera in luna de miere alaturi de paduri tropicale - plaje nesfârşite de nisip şi recife de corali spectaculoase. Combină de exemplu, Kuala Lumpur cu frumoasa insula Langkawi - the honeymoon island !
Vizitati Insula Langkawi cel mai bine intre decembrie si aprilie.

Solicita oferta ta individuala

Scrie datele calatoriei (durata si luna)

Pune datele concrete daca le stii deja !

Mai ai alte dorinte ?